Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO ACCIDENT grav pe DN 1, în zona Lancrăm. A fost solicitat un elicopter SMURD pentru una dintre victime

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFMRTcsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Un accident rutier s-a produs miercuri, în jurul orei 12:55, pe drumul național DN 1, în zona Lancrăm. Din primele informații, două persoane au fost rănite după un impact între un autoturism înmatriculat în județul Alba și un TIR.

Traficul rutier în zonă a fost blocat timp de mai bine de o oră și jumătate. 

„În jurul orei 13:00, pe DN 1, în afara localității Lancrăm, un bărbat de 49 de ani din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism din direcția Alba Iulia spre Sebeș, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autotractor condus de un bărbat de 44 de ani din Alba Iulia.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului și un pasager de 60 de ani din Sebeș au suferit leziuni corporale grave. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală gravă din culpă”, a transmis agent de politie Ionela Popa, purtător de cuvât al IPJ Alba.

UPDATE 5, ora 14:39 – Potrivit IPJ Alba, traficul rutier a fost reluat.

UPDATE 4, ora 14:10 – Victimele sunt asistate medicali și evaluate pentru a se stabili transportul acestora către unitățile spitalicești.

Șoferul autoturismului va fi transportat la UPU Alba de către echipajul SMURD TIM, iar pasagerul din dreapta va fi transportat de către elicopterul SMURD la Spitalul Târgu Mureș.

UPDATE 3: A fost solicitat și un elicopter SMURD pentru una dintre victime.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, conducătorul autoturismului, un bărbat de 49 de ani, a fost proiectat pe partea carosabilă și este inconștient, iar un pasager din autoturism este încarcerat și conștient.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș intervine pentru acordare prim ajutor și descarcerare la un accident rutier produs între un autoturism și un tir pe DN 1 în zona localității Lancrăm.

Din primele informații ar fi vorba despre două victime din care una încarcerată.

Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD B2 și o ambulanță SMURD TIM.

 

Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este blocat pe DN 1, pe raza localității Lancrăm, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autotren. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime.

Revenim cu detalii. 

Foto: Alba24, ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax