Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT pe DN 7, la Simeria. Trei mașini implicate, dintre care una răsturnată. Un bărbat, rănit grav

Publicat

Un accident grav a avut loc sâmbătă noaptea, pe drumul național DN 7, în localitatea Simeria. Un bărbat a fost rănit grav după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un autoturism aflat în depășire. În urma impactului, prima mașină a fost proiectată într-un autoturism parcat. 

Potrivit IPJ Hunedoara, în data de 9 iulie 2022, în jurul orei 23:15, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 7, pe raza orașului Simeria.

Vezi și ACCIDENT GRAV pe DN 7 – Valea Oltului. O fetiță de 10 ani a murit după ce a fost lovită de un autoturism

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 36 de ani, din orașul Mioveni, județul Argeș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Deva-Simeria, a efectuat depășirea unui alt autoturism și a intrat în coliziune laterală cu un autoturism care circula din sens opus și era condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Deva.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a bărbatului de 47 de ani, iar autoturismul condus de acesta a fost proiectat într-un alt autoturism, care era parcat pe un drum secundar, în afara părții carosabile.

Traficul a fost restricționat pe ambele sensuri, pe durata intervenției (fiind reluat în jurul orei 02.00).

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Potrivit ISU Sibiu, ca urmare a coliziunii, o victimă a rămas încarcerată și a fost necesară intervenția pompierilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Deva, pentru ca victima să fie eliberată și mai apoi transportată la spital de către un echipaj SMURD.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax