Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Accident pe DN 7 – Valea Oltului. Trei persoane rănite, după ce o mașină a derapat și a lovit un cap de pod

Publicat

Un accident rutier s-a produs sâmbătă dimineața, în jurul orei 09:50, pe DN 7 – Valea Oltului, la ieșirea din localitatea Boița spre Lazaret. Trei persoane au ajuns la spital după ce o mașină a derapat și a intrat într-un cap de pod. Traficul în zonă a fost blocat timp de circa o oră, pe direcția Sibiu – Vâlcea. 

UPDATE, ora 10:50 – Potrivit IPJ Sibiu, traficul a fost reluat în condiții normale.

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe DN 7, la km. 244+800, zona Lazaret, pe sensul Sibiu – Vâlcea.

Vezi și VIDEO: Șofer din Alba, implicat în accident mortal pe Valea Oltului. Trei tineri și un copil de 14 ani și-au pierdut viața

În timp ce conducea un autoturism spre Vâlcea, o tânără în vârstă de 21 de ani, din același județ, cel mai probabil pe fondul vitezei neadapate într-o curbă la stânga, a derapat și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a celor doi pasageri, o femeie în vârstă de 45 de ani și un bărbat în vârstă de 52 de ani, din județul Vâlcea.

Momentan, traficul este blocat total pe direcția Sibiu – Vâlcea.

ISU Sibiu a intervenit de urgență pe Valea Oltului la ieșirea din localitatea Boița spre localitatea Lazaret la un accident rutier (un autoturism a intrat într-un cap de pod). Au fost mobilizate la fața locului două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, un echipaj SAJ și o autospecială de stingere.

Echipajele SMURD au preluat două victime: o femeie de 45 de ani cu traumatism toracic și un bărbat de 52 de ani cu traumatism la picior prin strivire. Ambii au fost transportați la UPU Sibiu.

De asemenea, echipajul SAJ a preluat o a treia victimă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax