Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT pe DN 74, la Meteș. Patru persoane rănite, după un impact între o mașină și o autoutilitară

Publicat

Un accident rutier s-a produs joi după-amiaza, în jurul orei 17:10, pe drumul național DN 74, între localitățile Tăuți și Meteș.

UPDATE, ora 17:40 – Potrivit ISU Alba, la sosirea forțelor de intervenție la locul producerii accidentului o persoană de sex masculin, aprox. 50 ani era încarcerată într-unul dintre autoturisme.

Persoana a fost extrasă în siguranță din autoturism de către pompierii militari și predată echipajului medical, conștientă, cooperantă.

În cele două autoturisme implicate în accident se aflau în total 10 persoane. Patru dintre acestea au necesitat îngrijiri medicale.

Știrea inițială

Potrivit ISU Alba, Detasamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea masurilor specificie, descarcerare și prim ajutor medical la un accident rutier produs la intrarea în localitatea Meteș dinspre Alba Iulia.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre două autovehicule implicate, o persoană posibil încarcerată, conștientă.

Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj de prim ajutor.

UPDATE: Ce spun polițiștii din Alba despre accident

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 mai 2024, în jurul orei 17.10, un bărbat de 38 de ani, din localitatea Mociu, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, la kilometrul 89+400 metri, în apropierea localității Meteș, județul Alba, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Zlatna, județul Alba.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului din urmă și doi bărbați, de 51, respectiv 28 de ani, pasageri în același autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax