Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT pe DN1, între Alba Iulia şi Sebeş. Un TIR s-a urcat pe sensul giratoriu din zona „Trei Poduri”. Două persoane rănite

Publicat

IMG_6792 Un accident rutier s-a petrecut vineri dimineața, în jurul orei 5.30, pe DN1, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş. Un TIR a intrat în sensul giratoriu din zona „Trei Poduri”. În urma impactului, două persoane au fost rănite.

Din primele informații, TIR-ul se deplasa pe direcția Alba Iulia – Sebeș, iar șoferul acestuia nu a observat la timp sensul giratoriu. Conducătorul auto și o pasageră au fost răniți, femeia fiind transportată la spital.

În urma impactului, cabina camionului s-a rupt și s-a răsturnat pe carosabil. Remorca autocamionului s-a blocat în vârful sensului giratoriu. Ca prin minune, șoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi.

ISU Alba – Detașamentul Alba Iulia a intervenit la fața locului pentru acordare prim ajutor și asigurare măsuri de prevenire a incendiilor. Un echipaj de la Poliția Rutieră a asigurat fluidizarea traficului în zonă și a cercetat cauzele care au dus la provocarea accidentului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 5.00, pe DN1, la kilometrul 373, în afara municipiului Alba Iulia, I.M., de 58 de ani, din Odobești, județul Vrancea, în timp ce conducea un autotractor, în direcţia Alba Iulia – Sebeș, datorită neatenției, a pierdut controlul asupra autovehiculului și a intrat în coliziune cu insula centrală a sensului giratoriu, situat la intersecția DN 1 cu DJ 107 C.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 61 de ani, pasageră în autotractor, a suferit leziuni corporale ușoare.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. unu

    vineri, 23.10.2015 at 22:11

    si acum normal, soferul de e vina, si noi toti … ca musteste imcompetenta prin anumite structuri politizate care numai ingineri nu sunt, ala e un giratoriu de toata jena..cine l-a facut. SI MAI ALES CINE A SEMNAT RECEPTIA sa plateasca scump…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate