Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident pe DN1, între Turda și Cluj-Napoca: un șofer a murit. Circulația a fost blocată

Publicat

Circulaţia este blocată sâmbătă dimineaţă pe DN1, între Cluj – Napoca şi Turda, după ce un autoturism a lovit parapetul median și a rămas blocat pe şosea. Șoferul a murit, potrivit IPJ Cluj.

„La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 08.45, a fost înregistrat un accident rutier pe DN1-E60, în zona localității Mărtinești.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 58 de ani, din Turda, care conducea autoturismul dinspre municipiul Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în șanțul din dreapta a direcției de mers.

În urma impactului, bărbatul ar fi fost proiectat din autoturism pe partea carosabilă, iar din nefericire, echipajul medical a pronunțat decesul acestuia.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Traficul rutier pe sensul de mers Cluj-Napoca – Turda este blocat pentru intervenția echipajelor, fiind deviat pe DJ103M, prin localitățile Rediu – Aiton”, a transmis IPJ Cluj.

Accidentul a fost anunțat ințial de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Circulaţia este întreruptă pe ambele sensuri, estimându-se reluarea normală a traficului în 45-60 de minute.

Sursă: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax