Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT pe DN1 la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş, în zona Oarda. Două femei au fost rănite și transportate la spital

Publicat

DSC_0833 Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orelor 18.30, la ieșire din Alba Iulia, spre Sebeș, pe raza localității Oarda de Jos. Un Peugeot 206 care circula din direcția Alba Iulia – Sebeș, a intrat în coliziune cu un VW Golf. În urma impactului, două femei au fost rănite ușor, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Din primele informații, sâmbătă seara, în jurul orelor 18.30, un autoturism marca Peugeot 206 înmatriculat în județul Hunedoara, în timp ce se deplasa pe direcția Alba Iulia – Sebeș, a pătruns pe contrasens unde a lovit un VW Golf înmatriculat în județul Alba, care circula regulamentar.

Accidentul a avut loc pe DN1, între podul peste râul Sebeș și stația Petrom din Oarda de Jos.

În urma impactului, două femei au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul de Urgență Alba Iulia.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 20 decembrie, ora 17:40, pe DN 1, la kilometrul 378, O.M., o tânără în vârstă de 20 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Alba Iulia – Sebeş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă spre dreapta a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 58 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului o femeie în vârstă de 42 de ani, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internată în spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate.

Foto: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax