Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: ACCIDENT pe DN1, la ieşire din Alba Iulia spre Teiuş. IMPACT între un autoturism şi un TIR. O persoană rănită

Publicat

IMG_0006 Un accident rutier s-a petrecut duminică seara pe DN1, la ieşire din Alba Iulia spre Teiuş în zona Pârâul Iovului. Din primele informaţii, sunt implicate un autoturism şi un TIR. O persoană a fost rănită, şoferul autoturismului.

Traficul rutier a fost blocat în jurul orei 23.00, pe ambele sensuri de mers.

Autoturismul este un Volkswagen Golf Variant înmatriculat în Alba, iar TIR-ul are numere de Bucureşti.

UPDATE: Pentru scoaterea şoferului din fiarele contorsionate ale maşinii a fost nevoie de intervenţia unui echipaj ISU Alba.

UPDATE1: După ora 23.00 în zona accidentului, s-au format coloane din ambele sensuri, pe aproximativ un kilometru. Potrivit unor date de la faţa locului, accidentul s-ar fi petrecut în momentul în care conducătorul autoturismului ar fi încercat să depăşească. Ambii şoferi au încercat să evite impactul, schimbând brusc direcţia, însă autoturismul a fost acroşat de TIR, iar maşina a ajuns în şanţul de pe marginea drumului.

După ora 23.30, şoferul a fost scos din autoturism şi transportat la spitalul din Alba Iulia.

UPDATE2: Traficul a fost reluat pe ambele sensuri de circulaţie, după ora 00.15

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 22:53, poliţiştii rutieri au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe DN 1, la km 385.

La faţa locului poliţiştii au stabilit că Nicolae B., de 48 ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce a condus un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care tracta o semiremorcă, condusă de P.V., de 38 ani, din comuna Cărpinis, județul Timiș.

Ca urmare a accidentului, conducătorul auto Nicolae B. a suferit o fractură la membrul superior, rămânând internat în spital.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax