Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: ACCIDENT pe DN1, la ieșire din Aiud. 5 persoane rănite după un impact între un microbuz și o autoutilitară

Publicat

YouTube video

Un accident rutier s-a produs joi după-amiaza, în jurul orei 15:40, pe drumul național DN 1, la ieșirea din Aiud spre Alba Iulia. Cinci persoane au avut nevoie de asistență medicală, după un impact între un microbuz și o autoutilitară.

UPDATE – IPJ Alba:

”În jurul orei 15.40, pe DN 1, la km 407, la intrarea în municipiul Aiud, un bărbat de 43 de ani, din Războieni – Cetate, în timp ce conducea o autoutilitară, a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane, condus de un bărbat de 45 de ani, din Aiud.

În urma accidentului rutier, o femeie de 54 de ani, pasageră în microbuz, a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Știrea inițială

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru acordarea primului ajutor medical la un accident rutier produs pe DN 1, la iesirea din mununicipiul Aiud spre Teiuș. Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un accident rutier produs între un microbuz și o autoutilitară. Fără victime încarcerate.

La fața locului se intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, un echipaj SMURD și trei ambulanțe SAJ.

UPDATE 1: Potrivit ISU Alba, în microbuz se aflau 15 persoane, iar în autoutilitară o persoană. Din cele 16 persoane, 5 necesită îngrijiri medicale.

La momentul de față, cele 5 persoane sunt asistate medical de catre echipajele prezente la fața locului.

Toate victimele sunt conștiente, neîncarcerate. Traficul este blocat pe ambele sensuri.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, traficul este îngreunat pe DN 1, km 407, la intrare în municipiul Aiud (sensul Alba Iulia – Aiud), din cauza unui accident în care au fost implicate un microbuz de transport persoane și o autoutilitară.

UPDATE 3: Potrivit ISU Alba, toate cele 5 victime din accident refuză transportul la spital.

foto: ISU Alba

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax