Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-UPDATE: ACCIDENT pe DN1, la intrarea în Alba Iulia dinspre Sebeș. O persoană a fost rănită

Publicat

accident dn 1

Un accident rutier a avut loc luni, în jurul orei 07:15, pe DN 1, la intrarea în municipiul Alba Iulia dinspre Sebeș. Din primele informații în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. Traficul în zonă a fost îngreunat mai bine de o ora și jumătate. La ora 09.00, IPJ Alba a anunțat reluarea traficului pe ambele sensuri de mers.

accident dn 1

UPDATE 7:30- Potrivit ISU Alba, accidentul a avut loc în zona „3 poduri”. În urma impactului au rezultat 2 persoane neîncarcerate și 2 automobile implicate. La fața locului ISU a intervenit cu o autospecială SMURD, o descarcerare și autospecială de intervenție cu apă și spumă.

Potrivit IPJ Alba, traficul este îngreunat la intrarea în municipiul Alba Iulia dinspre Sebeș, din cauza unui accident în care sunt implicate un tir si un autoturism. O persoana rănită posibil ușor.

accident dn 1

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax