Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT pe DN1, la Sântimbru, în zona sensului giratoriu. Două persoane rănite. TRAFIC RESTRICȚIONAT

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut duminică în jurul orei 13.30, pe DN1 în localitatea Sântimbru, după sensul giratoriu, pe direcția de mers Aiud – Alba Iulia. Au fost implicate trei autovehicule, iar în urma impactului au fost rănite două persoane. Traficul este restricționat.

UPDATE 14:45: Potrivit IPJ Alba, circulaţia a fost reluată pe ambele sensuri de mers. Se înregistrează valori mari de trafic. 

UPDATE: „La data de 16 septembrie 2018, în jurul orei 13.30, pe DN 1, la kilometrul 389 + 500 de metri, în afara localității Sântimbru, un bărbat de 59 de ani, din judeţul Prahova, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Teiuș – Alba Iulia, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul din faţă, condus de un bărbat de 54 de ani, din judeţul Timiş, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un autoturism ce circula din sens opus şi era condus de un bărbat de 56 de ani, din municipiul Bucureşti.

În urma accidentului, şoferul vinovat de producerea accidentului şi o femeie în vârstă de 61 de ani, pasageră în autoturismul său, au suferit leziuni corporale şi au fost transportați la spitalul din Alba Iulia, unde au primit îngrijiri medicale”, transmite IPJ Alba.

 

Traficul a fost restricţionat pe DN 1, duminică după-amiaza, la sensul giratoriu de la Sîntimbru, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme, iar două persoane au fost rănite.

Este afectat sensul de mers Aiud – Alba Iulia, circulația rutieră fiind dirijată alternativ în zona accidentului.

În accident sunt implicate trei autovehicule, un Daewoo Nubira, un Volkswagen Golf și o Dacia Logan.

Din primele informații, Volkswagenul Golf a încetinit înainte de a intra în sensul giratoriu și a fost lovit din spate de automobilul Nubira, Golful fiind aruncat pe contrasens, moment în care s-a lovit frontal cu automobilul Dacia Logan.

Persoanele rănite (soț și soție) sunt din automobilul Nubira.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Patrascu valeriu

    duminică, 16.09.2018 at 14:18

    Este bine ca nu este mai grav.
    Se circula haotic,cu o inconstienta totala.
    In romania soferii sunt permanenti grabiti si motivul lipsei de experienta si aranjamentele la examenul de traseu dovedeste de fiecare data.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate