Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT pe DN7, la Şibot. Patru persoane rănite după un IMPACT între două autoturisme. Traficul a fost blocat două ore

Publicat

accident-sebes-petresti Un accident rutier s-a petrecut joi după-amiaza, pe DN7, în zona Şibot. Din primele informaţii, patru persoane au fost rănite, iar pentru scoaterea lor din maşinile implicate a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

Coliziunea s-a produs între un autoturism Ford Focus break alb înmatriculat în Timiş şi un BMW gri de Bacău.

Accidentul s-ar fi produs după o posibilă pătrundere pe contrasens a unuia dintre cele două autoturisme.

UPDATE: Autoturismul BMW ar fi fost cel care a intrat pe contrasens şi circula dinspre Sebeş spre Orăştie.

Traficul pe DN7, la kilometrul 350, a fost blocat până la finalizarea cercetărilor de la faţa locului, în apropierea barierei de trecere la nivel cu calea ferată. Circulaţia în condiţii normale ar putea fi reluată în jurul orei 16.00.

Şoferilor li se recomandă să circule cu prudenţă pentru a evita alte incidente în trafic.

UPDATE, ora 17.00: Traficul rutier a fost reluat în condiţii normale.

UPDATE 1: Accidentul a fost anunţat la 112 la ora 14.39 şi s-a produs după ce şoferul autoturismului BMW, O.C.G., un bărbat de 53 de ani din Bacău, a adormit la volan şi a ajuns pe contrasens, unde a lovit autoturismul Ford de Timiş, condus de R.I. (66 de ani), din Timisoara.

În urma accidentului, şoferul BMW-ului a fost rănit grav şi a fost transportat de la faţa locului, cu un elicopter SMURD, la o clinică din Târgu Mureş. Tot rănită grav (fracturi) a fost şi S.R. (63 de ani) din Timşoara, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului Ford.

Alţi doi pasageri din R.A., o femeie 66 ani din Timişoara, aflată pe locul din dreapta faţă în maşina Ford, respectiv O.C.B., o femeie de 52 ani din Bacău, care se afla pe locul din dreapta în BMW au suferit leziuni uşoare.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, “la ora 14.32, pe DN 7, la kilometrul 350, în afara localității Șibot, O.C.G., de 53 de ani, din municipiul Bacău, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de R.I., de 66 de ani, din municipiul Timișoara,

În urma accidentului, conductorul primului autoturism şi o femeie în vârstă de 63 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale grave, iar şoferul celui de-al doilea autoturism şi o femeie în vârstă de 52 de ani, pasageră în acelaşi autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare.”

Revenim cu amănunte.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax