Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO | ACCIDENT pe DN74, între Zlatna şi Abrud: Patru persoane rănite în urma unei coliziuni între două maşini

Publicat

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut, marţi după-amiaza, pe DN74, între Zlatna şi Abrud, în apropiere de localitatea Izvorul Ampoiului. Una dintre acestea, un bărbat, a suferit leziuni grave. În accident au fost implicate două maşini.

Este vorba despre un autoturism Mercedes care a intrat pe contrasens şi a lovit un autoutilitară Citroen. Sensul de circulaţie Zlatna – Abrud este restricţionat, până la finalizarea cercetărilor la faţa locului.

UPDATE: Maşina Citroen Berlingo, de culoare albă, aparţine „Medisol” SRL din Alba Iulia (laborator de analize medicale). Celălalt autoturism este un Mercedes A-Class, de culoare roşie, cu numere provizorii.  Accidentul s-a produs pe Dealul Mare, la kilometrul 52. Circulaţia în zonă a fost reluată după aproximativ o oră, pe ambele sensuri de mers.

Bărbatul rănit grav este şoferul din Mercedes. Toate persoanele rănite au fost preluate de ambulanţe şi echipajul SMURD şi transportate la spital.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, “la ora 14.05, Poliţia oraşului Zlatna a fost sesizată prin  112, cu privire la faptul că pe DN 74, s-a produs un accident rutier.

Echipa operativă deplasată la faţa locului, a constatat că D.N.M., de 44 de ani, din comuna Bistra, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Zlatna – Abrud, într-o succesiune de curbe a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de J.O., de 59 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, cei doi conducători auto au suferit fracture, iar două femei, de 31 şi 23 de ani, ambele pasagere în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni, însă nu au rămas internate în spital”.

foto: Cătălin CRĂCIUN

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax