Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident pe trecerea de pietoni, lângă Bazinul Olimpic: O femeie de 53 de ani a fost lovită de o dubă Iveco

Publicat

Un accident s-a petrecut joi seara în jurul orei 17.30, pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Republicii, în zona Bazinului Olimpic. O femeie de 53 de ani a fost lovită de un autoturism.

Potrivit IPJ Alba, femeia a traversat regulamentar pe trecerea de pietoni din fața Bazinului Olimpic, când a fost lovită de un autoturism, marca Iveco, înmatriculat în județul Alba. Cauza accidentului a fost neacordarea de prioritate.

Femeia a fost transportată la spital în stare conștientă.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 17.25, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident produs pe B-dul Republicii, din municipiul Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate de echipa deplasată la locul accidentului a rezultat că Ionel S., de 41 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 53 de ani din Alba Iulia, care era angajată în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni din dreptul Bazinului Olimpic, acroşând-o.

În urma accidentului, victima a suferit mai multe fracturi şi a fost transportată la Spitalul judeţean Alba, unde a rămas internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului rutier nu era sub influenţa alcoolului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Maresalu

    joi, 21.11.2013 at 19:35

    pericol acolo

  2. Raul Baaaa

    vineri, 22.11.2013 at 15:28

    De vina e administratorul drumului !

    Acolo trebuie anulata trecerea sau sa fie subterana !

    Si mai sunt si pietoni ce trec strada si nu se uita daca vine sau nu msina, inconstienti !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax