Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: ACCIDENT pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Un TIR s-a RĂSTURNAT. Traficul rutier a fost blocat o oră

Publicat


DSC_0413 Un accident rutier s-a petrecut marți dimineața, în jurul orei 8.30, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, la ieșirea spre Teiuș. O persoană a fost rănită după ce un TIR s-a răsturnat.

UPDATE1: Traficul rutier în zona accidentului a fost reluat după aproximativ 60 de minute, în jurul orei 9.30.

La accidentul rutier a intervenit ISU Alba, Detașamentul Alba Iulia, cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD.

Din primele informații, TIR-ul implicat în accident este înmatriculat în județul Constanța. Acesta se deplasa dinspre Sebeș spre Teiuș. Era încărcat cu bumbac.

Mai multe echipaje ale Poliţiei sunt prezente în zonă, pentru a redirecţiona traficul pe rute ocolitoare, până la eliberarea carosabilului. Pentru ridicarea TIR-ului, este nevoie de intervenţie cu o macara.

Accidentul s-a petrecut la aproximativ 200 de metri de sensul giratoriu de la intersecţia străzii Al. Ioan Cuza (ieşirea din oraşul Alba Iulia spre Teiuş – Cluj) şi şoseaua de centură a oraşului, DN1/E81.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 8.18, la kilometrul 7 al şoselei ocolitoare a municipiului Alba Iulia, B.F., de 37 de ani, din municipiul Constanţa, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă, în direcţia Alba Iulia – Teiuş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar intr-o curbă a pierdut controlul asupra autovehiculului şi s-a răsturnat.

În urma accidentului şoferul autotrenului a suferit leziuni uşoare, iar traficul rutier a fost blocat circa 60 de minute.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax