Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: ACCIDENT pe șoseaua de centură a orașului Alba Iulia. Două mașini s-au lovit, trei persoane rănite

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut miercuri dimineața, în jurul orei 9.00, pe șoseaua de centură a orașului Alba Iulia. Din primele date, două mașini au intrat în coliziune. Trei persoane au fost rănite.

UPDATE 3: Comunicat IPJ Alba: ”La data de 31 iulie 2019, în jurul orei 8.50, un bărbat de 54 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia un autoturism, în direcția Sebeș – Teiuș, s-a angajat într-o depășire fără să se asigure în mod corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din județul Satu Mare, care circula regulamentar.

În urma accidentului, șoferul celui de-al doilea autoturism, precum și un bărbat de 46 de ani și o femeie de 44 de ani, pasageri în același autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate”.

UPDATE 2: În accident au fost implicate un autoturism (autoutilitară) Volkswagen înmatriculată în Satu Mare și o dubiță Renault. Traficul rutier a mai fost oprit temporar, în jurul orei 9.40, pentru măsurători la fața locului.

UPDATE 1: În jurul orei 9.20, Poliția Alba a transmis că traficul rutier a fost reluat pe o bandă de circulație.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este oprit, la momentul publicării acestei știri. Din primele date, accidentul s-a petrecut din cauza pătrunderii pe contrasens a unuia dintre cele două autoturisme.

Potrivit ISU Alba, la fața locului s-au deplasat pompierii cu trei autospeciale de prim ajutor și intervenție, dar și Ambulanța SAJ.

Trei persoane se aflau în mașinile lovite, una dintre acestea având nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul s-a petrecut pe tronsonul dintre intrarea pe șoseaua de centură dinspre Partoș și sensul giratoriu de la intersecția cu calea Drâmbarului, în apropierea Gării CFR.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax