Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: ACCIDENT pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia: Cinci persoane rănite după ce trei maşini s-au lovit

Publicat

impact duba lancia skoda_4 Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă, în jurul amiezii, pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. Din primele informaţii, au fost implicate două autoturisme şi o dubiţă.

O femeie a rămas prinsă în caroseria unei maşini, iar un echipaj ISU Alba a fost chemat să intervină pentru scoaterea acesteia din autovehicul.

Alte patru persoane au fost rănite, dintre care doi copii de 2 ani, respectiv 4 ani.

Acestea au primit îngrijiri medicale la faţa locului, de la echipaje SMURD.

UPDATE: În accident au fost implicate o autotutilitară Iveco (aparţinând firmei Elit), un autoturism Lancia, înmatriculat în judeţul Satu Mare şi un autoturism Skoda, înmatriculat în Alba. Traficul rutier a fost blocat la locul accidentului timp de aproximativ o jumătate de oră.

Autoturismul Lancia a fost cel mai avariat în urma impactului.

UPDATE2: Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.30. B.C.I. (19 ani), din Zlatna, aflat la volanul autoutilitarei Iveco, a lovit din spate autoturismul Lancia care circula în fața sa, a cărui șoferiță, B.G.I., o tânără în vârstă de 25 de ani din județul Satu Mare, a frânat brusc. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în Skoda Octavia înmatriculată în Alba, care circula pe același sens și era condusă de un bărbat, C.V.M. (40 de ani) din Sebeș.

În urma accidentului, au suferit leziuni pasagerii din autoturismul Lancia: doi copii de 2 ani, respectiv 4 ani, o tânără, B.I.C. de 25 de ani și un tânăr, K.A.I., de 29 de ani. Și șoferița a fost rănită ușor. Toți au fost transportați la spitalul din Alba Iulia, unde au fost diagnosticați cu traumatisme.

Niciunul dintre șoferi nu se afla sub influența alcoolului, în momentul producerii accidentului.

 UPDATE3: Potrivit IPJ Alba, ”la data de 18.04.2015, ora 11.28, pe şoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, B.C.I., de 19 ani, din Zlatna, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat o distanță regulamentară fată de un autoturism condus de o tânără în vârstă de 25 de ani, din judeţul Satu Mare, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Sebeş.

În urma accidentului, un minor în vârstă de 2 ani şi o tânără în vârstă de 24 de ani, pasageri în primul autoturism, au suferit leziuni corporale grave, minorul fiind transferat la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureş.

Totodată, conducătoarea auto şi alţi doi pasageri în autoturismul condus de aceasta, au suferit leziuni corporale uşoare.

Cei trei3 conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Anonimuu

    sâmbătă, 18.04.2015 at 17:02

    B.C.I. (19 ani), din Zlatna, aflat la volanul autoutilitarei Iveco.

    Avea 19 ani si pe duba.
    Eu daca ma duc la elit si vreau sa ma angajez tot pe duba la 21 de ani, nu ma angajeaza, de ce ? Pentru ca
    B.C.I de 19 ani o avut ”pile” si uite ce a patit.

  2. A.D.

    sâmbătă, 18.04.2015 at 22:55

    Atat de rau a ajuns firma de mezelit incat sa angajeze semireetarzi ca B.C.I …ala a fost facut KO-tehnic de BAC …cum naiba sa-i pui volanul de 3 t in mana ??????????????????

    • anomin

      duminică, 19.04.2015 at 18:08

      nu a ajuns atat de rau pt ca nu angajeaza semiretarzii ca tn angajeaza oameni capabil asta nu inseamna ca daca i sa intamplat ce sa intamplat e semiretard si ce daca e duba de 3 tn si eu am condus din prima zi duba de 3 tn si am intalnit tot felu de femei care fac greseli repetate si sunt un pericol femeile astea mai ales tinerele din ziua de azi asa ca tineti comenturile astea de c***t pt tn se poate intampla tie mie si altora bn ca na murit nimeni!!!

  3. nu conteaza

    duminică, 19.04.2015 at 18:01

    nu conteaza varsta bai a.d si eu am avut in mana duba de 3 tone din prima zi de permis si ia ca am ajuns la 2 ani fara precedente de astea se poate intampla oricui si fi sigur ca la angajat pt ca a fost capabil nu toti se aseamana cu tn semiretarzii asa ca tineti comenturile pt tn

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax