Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | ACCIDENT pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia: Un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR. O persoană rănită

Publicat

DSC_0177 Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 8.00, pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia, în zona unui centru de colectare a fierului vechi. În urma impactului, o persoană a fost rănită şi un stâlp de telefonie fixă a fost pus la pământ.

Din primele informații, un autoturism Skoda a intrat în coliziune cu un TIR, pe șoseaua de centură a orașului Alba Iulia, în zona unui centru de colectare a materialelor feroase.

Un echipaj SMURD a intervenit la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale unei persoane, pasager în Skoda.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 7.58, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că pe şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că N.T.G., de 27 de ani, din comuna Horea, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Sebeş – Teiuş, s-a angajat într-o depăşire, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autotractor condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 56 de ani, din judeţul Timiş.

În urma accidentului, o tânără în vârstă de 24 de ani, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spital.

Faţă de N.T.G. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. ana

    vineri, 09.01.2015 at 12:20

    o gramada de informatii eronate. in primul rand autoutilitara circula pe directia Sebes-Teius, nu invers, in al doilea rand soferul nu are 25 de ani…plus ca si despasirea a fost regulamentara, dar conditiile de circulatie au facut masina incontrolabila. de ce nu spuneti nimic despre situatia drumurilor? ca sa nu ii suparati pe cei care ar fi trebuit sa se ocupe de asta?

  2. adrian

    vineri, 09.01.2015 at 18:02

    nu conteaza pe ce ruta circula,cel mai mult conteaza ca cei de la Tobimar sau alte firme la care sunt angajati agenti de vinzari sunt varza la condus, nu stiu decit sa se grabeasca si cel mai inportant lucru nu avea ce cauta sa faca depasirea in acel loc pe un carosabil alunecos,sa nu uitam ca traim in Romania si soselele sunt asa cum sunt,suiete pe autobanda si fa cite depasiri vrei

  3. Replay

    vineri, 09.01.2015 at 23:11

    aveti ceva personal cu firma aceasta, se pare….nu ati fost prezenti acolo, deci nu stiti ce s-a intamplat. eu stiu ca toata lumea are drept la opinie, dar nu mai omorati limba romana, ca nu v-a facut nimic!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax