Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT pe şoseaua de centură din Alba Iulia. IMPACT între două maşini, după ce o şoferiţă a încercat să evite un TIR în depăşire

Publicat

DSC_0030 Un accident rutier s-a petrecut vineri, în jurul amiezii, pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Din primele date, două maşini au intrat în coliziune după ce unul dintre şoferi, o femeie, a intrat pe contrasens, la o manevră de evitare a unui TIR ce intrase în depăşire.

Potrivit unor informaţii de la faţa locului, şoferiţa unui autoturism Opel Corsa înmatriculat în Satu Mare circula regulamentar, însă, în momentul în care a văzut TIR-ul (înmatriculat în Buzău) care ieşea în depăşirea sa, a tras volanul spre dreapta, pentru a-i permite să treacă. Ulterior, la revenirea pe bandă, a trecut de axul drumului şi a lovit o maşină care venea din faţă, un Audi înmatriculat în Alba.

Şoferiţa maşinii Opel Corsa, în vârstă de 46 de ani, cea care a lovit maşina de pe contrasens, a suferit leziuni.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 11.27, V.D.M., o femeie în vârstă de 46 de ani, din municipiul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, în direcția Teiuș – Sebeș, a pierdut controlul asupra autoturismului și intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus și era condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, conducătoarea primului autoturism și o femeie în vârstă de 66 de ani, din județul Botoșani, pasageră în autoturismul condus de aceasta, au suferit leziuni corporale ușoare.

Cercetările sunt continuate față de V.D.M. sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: Daniel BLOSS

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax