Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. O persoană rănită după impact între un autoturism şi o camionetă

Publicat

IMG_1294 2 O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier petrecut miercuri dimineaţa pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia.

Au fost implicate un autoturism Skoda Rapid şi o camionetă.

Accidentul s-a petrecut în zona intersecţiei dintre strada Mărăşeşti şi drumul spre Drâmbar.

Temporar, circulația rutieră în zonă s-a desfășurat îngreunat.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 8.50, pe  şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia, V.N., un bărbat de 58 de ani din comuna Ohaba, judeţul Alba, în timp ce conducea o autospecializată în direcţia Sebeş – Teiuş, la intersecţia cu strada Mărăşeşti, a efectuat o manevră de întoarcere, fără să se asigure şi încălcând marcajul dublu continuu, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar, în aceeaşi direcţie de mers, de o femeie de 32 de ani, din municipiul Sebeş.

În urma accidentului, conducătoarea autoturismului, un bărbat de 30 de ani, pasager în autoturismul condus de aceasta şi un bărbat de 39 de ani, pasager în autospecializată, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spitalul din Alba Iulia.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax