Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | Accident pe strada Ferdinand. Un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce încerca să scoată o remorcă din curte

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut joi, în jurul amiezii, pe strada Ferdinand I din Alba Iulia. Din primele informaţii, un bărbat a fost rănit şi transportat la spital.

Accidentul s-a petrecut în momentul în care un bărbat încerca să ataşeze o platformă la un autoturism, în afara carosabilului, iar o maşină a acroşat remorca. În urma impactului, platforma a fost proiectată în peretele unei case, iar bărbatul a fost prins între cele două obstacole.

Potrivit martorilor, bărbatul ar fi suferit o fractură la picior şi a fost transportat de urgenţă la spital.

UPDATE: Poliţiştii rutieri au stabilit faptul că Petru Ş., de 30 ani, din Alba Iulia, în timp ce manevra manual o remorcă – platformă de transport auto, pentru a o parca în curtea unui imobil, nu s-a asigurat corespunzător şi a pătruns cu partea din stânga spate a platformei pe banda II de circulaţie, ocazie cu care aceasta a fost acroşată din spate de o autoutilitară condusă de Marius P., de 51 ani, din Alba Iulia.

În urma impactului, proţapul remorcii a ricoşat în zidul unui imobil şi a lovit membrul inferior stâng al bărbatului care mânuia platforma.

Victima a fost transportată la spital, unde i s-a stabilit diagnosticul de „fractură gambă stânga”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate