Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | FOTO: Accident pe șoseaua de centură din Alba Iulia. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut miercuri după-masa, pe șoseaua de centură, la intersecție cu strada Mărăşeşti din Alba Iulia. Au fost implicate două autovehicule, iar trei persoane au suferit leziuni.

Cele două mașini implicate în accident sunt un autoturism de teren marca Nissan, înmatriculat în județul Alba și o Dacie 1410, înmatriculată în județul Mureș, condusă de un șofer din Harghita. În urma impactului, Dacia a fost avariată grav, iar Nissan-ul a fost lovit în partea dreaptă din față.

Din primele informații de la fața locului reiese că accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate. Dacia, care circula regulamentar pe șoseaua de centură dinspre Teiuș înspre Sebeș, a intrat din plin în Nissan, care, venind dinspre Drâmbar, nu a acordat prioritate și a intrat direct în intersecție.

În Dacie se afla o familie cu un copil, toți trei au fost răniți și transportați la spital pentru investigații și îngrijiri. Șoferul autoturismului de teren a suferit un traumatism la cap, însă starea acestuia nu a fost gravă.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 16.01.2013, ora 1642, la intersecţia  DJ 107 C cu şoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, B.T.I., de 45 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Corunt, judeţul Harghita, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului conducătorul celui de-al doilea autoturism şi alte două persoane din acelaşi autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internate in spital.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că nici unul dintre ei nu era sub influenţa alcoolului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. gigi

    miercuri, 16.01.2013 at 17:45

    In intersectia asta trebuie neaparat UN SENS GIRATORIU semnalizat de departe ! Altfel, vom vedea permanent astfel de accidente din cauza lipsei de vizibilitate a celor care circula pe relatia Alba Iulia – Drambar si din cauza vitezei cu care circula cei de pe centura catre Sebes si Cluj. E singura rezolvare viabila

  2. observator

    miercuri, 16.01.2013 at 22:32

    Aceasta intersectie trebuie modernizata. Aici si trecerea la nivel cu linia ferata si intersectia unei axe rutiere unice spre Drambar, dar mai ales spre viitoarea zona industriala si de servicii din aceasta zona, care se propune in PUZ, impune proiectarea si realizarea unei intersectii care sa raspunda solicitarilor si cerintelor. Si un an este prea mult pentru ceea ce vrea sa fie Alba Iulia (pentru acest punct) in viziunea dezvoltarii municipiului si mai ales a rangului la care spera sa ajunga in viitoarea impartire administrativ-teritoriala a Romaniei.

  3. albaiulian

    joi, 17.01.2013 at 00:53

    Au mai fost multe accidente in zona asta inclusiv o tanara a murit . Pacat ca nu i tereseaza pe.nimeni sa gaseasca o solutie . Trist domnule prihar Hava . Va doare in cot .

    • @albaiulian

      joi, 17.01.2013 at 14:55

      Repede dai vina pe primar… Pentru informatia ta centura orasului NU este in administrarea primariei ci a CNADNR.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax