Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO/UPDATE: Accident pe strada Octavian Goga din Alba Iulia. Un tânăr care circula pe motocicletă a fost rănit

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut vineri, în jurul orei 13.00, pe strada Octavian Goga din Alba Iulia. Un tânăr care circula pe motocicletă a fost lovit de un autoturism Dacia Logan.

Tănărul era conştient în momentul în care a sosit echipajul de ambulanţă. I-a fost acordat primul ajutor şi a fost transportat la spital.

Tânărul în vârstă de aproximativ 20 de ani acuza dureri la nivelul piciorului şi umărului. Accidentul a fost spectaculos, în condiţiile în care Loganul care intenţiona să iasă din strada Basarabiei nu a mai putut evita impactul, iar motocicleta s-a rostogolit pe şosea. Tânărul rănit circula dinspre Liceul Economic spre centru. Revenim cu amănunte.

UPDATE: Din primele cercetări ale poliţiştilor s-a stabilit că T. T. (58 de ani) din Alba Iulia, aflat la volanul autoturismului Dacia Logan, nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire de la capătul străzii Basarabiei şi a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de D. M. (20 de ani) din Şugag, pe strada Octavian Goga. În urma impactului, tânărul, care era echipat corespunzător cu cască pe protecţie, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. A suferit un traumatism la genunchiul drept, a fost transportat la spital, însă nu a rămas internat.

Foto: Cătălin CRĂCIUN

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. derp t.roll

    joi, 27.09.2012 at 09:43

    Codul rutier trebuie sa fie mai aspru. Permisul de motocicleta sa se dea doar celor ce-au implinit 24 de ani. Nu unor mucosi plini de ei si de hormoni care habar n-au ce fac!

  2. Pingback: FOTO: Accident pe strada Octavian Goga din Alba Iulia. Un scuterist a fost lovit de o maşină | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax