Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia. O persoană a fost rănită în urma unei coliziuni între două maşini

Publicat

Marți, în jurul orei 12.15, pe strada Tudor Vladimirescu a avut loc un accident, în zona Liceului nr. 1. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar o persoană a fost rănită și transportată la Spitalul Județean Alba.

Impactul s-a produs între un autoturism Dacia Logan și un Opel. Șoferul Daciei a intrat în coliziune față – spate cu Opel-ul. În urma accidentului, conducătoarea auto a Opelul-ui a acuzat dureri în zona gâtului și a fost transportată la spital, pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 11.49, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia, A.I.A., de 44 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism pe sensul Teiuş – Alba Iulia, nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de autoturismul din faţă, condus de o femeie de 31 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, conducătoarea celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii celor două autoturisme implicate în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului.”

FOTO: Andreea MEZEI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax