Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT provocat de un șofer din Alba, pe Autostrada A1 Sebeș-Sibiu. Trei persoane au ajuns la spital

Publicat

Accident provocat de un șofer din Alba, pe Autostrada A1 Sebeș-Sibiu. Un șofer din județul Alba a provocat joi seara un accident rutier pe Autostrada A1 Sebeș – Sibiu, în zona Cristian. În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un autocamion. În urma accidentului, trei persoane au ajuns la spital. 

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au intervenit la un accident produs pe A1, km. 259 (Cristian), pe sensul Sibiu – Sebeș.

Accident provocat de un șofer din Alba, pe Autostrada A1 Sebeș-Sibiu

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe banda 2, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din județul Alba, a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu un ansamblu tir condus pe banda 1 de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Cluj, după care a fost proiectat în parapetul marginal.

Conducătorul autoturismului și cei doi pasageri, un bărbat de 81 de ani și o femeie de 75 de ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În zonă se circulă îngreunat, pe banda 2.

Potrivit ISU Sibiu, pompierii sibieni au intervenit de urgență la un accident rutier produs pe A1 km 259, sensul de mers Sibiu-Sebeș, la un accident rutier în care sunt implicate un autoturism și un autocamion.

La fața locului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere și o autospecială de transport personal și victime multiple și un echipaj SAJ cu medic.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru a extrage dintr-un autoturism o persoană. Aceasta a fost predată echipajelor medicale.

Trei persoane, doi bărbați în vârstă de 56 respectiv 81 de ani și o femeie, în vârstă de 75 au primit îngrijiri medicale la fața locului. Echipajele SMURD au preluat cei doi bărbați care au suferit diferite traumatisme. Aceștia fiind transportați la UPU Sibiu, conștienți.

Femeia a fost preluată de echipajul SAJ.

Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Sibiu a intervenit cu un echipaj de tip C.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Soferitza

    joi, 09.05.2024 at 23:25

    Pai da, ca banda 2 este ingusta si parapetul din stanga (cel de mijloc) este exact la nivel cu linia alba de demarcatie a limitei-stanga a benzii 2. Era greu sa mai turnati inca juma’ de metru de asfalt sa ai un pic de „rezerva”, just in case…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax