Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | Accident rutier în Alba Iulia: O șoferiță nu a acordat prioritate într-o intersecție și a lovit o altă mașină. Femeia, transportată la spital

Publicat

DSC_0910 Un accident rutier s-a produs în Alba Iulia, joi după-amiaza. la intersecția străzilor Regina Maria și George Coșbuc. Două autoturisme au intrat în coliziune și o persoană a fost transportată la spital.

Din primele informaţii, o șoferiță care conducea un Ford Fiesta nu a acordat prioritate la intersecția străzilor Regina Maria și George Coșbuc și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Femeia a fost transportată la Spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 17.29, L.D.M., o tânără de 26 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada George Coşbuc din Alba Iulia, la intersecţia cu B-dul Regina Maria, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, conducătoarea primului autoturism a suferit leziuni corporale uşoare.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele situaţii.

Cercetările sunt continuate.

FOTO: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax