Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO UPDATE: ACCIDENT GRAV în Alba Iulia. Un pieton a murit după ce a fost lovit de un camion, pe strada Republicii

Publicat

Un accident grav a avut loc joi, 26 septembrie, în Alba Iulia. Un pieton a fost lovit de un camion. Accidentul a avut loc în jurul orei 10.40, pe strada Republicii din oraș, în zona fostei cantine Ardealul.

Citește și FOTO-VIDEO: ACCIDENT între Oarda de Jos și Limba. Doi tineri au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, pietonul, un bărbat în vârstă de 77 de ani, lovit de camion, a murit.

Știrea inițială

La fața locului sunt prezenți polițiști din cadrul IPJ Alba care cercetează cazul.

Reprezentații poliției au precizat că traficul în zona accidentului este îngreunat.


UPDATE 11.20: Victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani a fost transportat la spital, în stare gravă.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 10.40, polițiștii rutieri din municipiul Alba Iulia au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier.

Un bărbat de 61 de ani, în timp ce conducea un camion, pe Bulevardul Republicii din municipiul Alba Iulia, la intersecția cu străzile Vasile Alecsandri, respectiv Craiva, a surprins și accidentat un bărbat de 77 de ani, din localitatea Ighiu.

Vezi și VIDEO: Momentul accidentului din Alba Iulia: Pieton lovit de camion. Tragedia, surprinsă de o cameră de bord

Acesta traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, semnalizată și marcată corespunzător.

În urma accidentului, bărbatul a suferit leziuni corporale grave și a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Cometfire

    joi, 26.09.2024 at 13:45

    It’s a shame the „powers that be” have neglected this entire neighborhood. This particular walkway is extremely dangerous. No working pedestrian lights, 4 lanes of quick moving vehicles, on the downslope of a hill. While ultimately, it will be determined to be the truckers fault, IF the pedestrian was on the crosswalk, it’s obvious the municipality also bares quite a bit of blame. Since the failed „mobility project”, it’s walking at your own risk and driving has become 3x more stressful due to pedestrians, parking, lane changes, lack of signs & operable traffic lights, etc. 😥😥

  2. Maria

    joi, 26.09.2024 at 14:33

    Dupa cum am vazut cred ca nu functionau semafoarele, deci si primaria are vina ei, este foarte periculos. Normal masinile astea mari nici nu aveau ce cauta prin oras, dar noi in loc sa facem o centura ocolitoare ca lumea, facem drumuri catre manastiri. Sa vedeti in judetul Bihor de cand este Bolojan la carma judetului, orasele mari au centuri ocolitoare, inclusiv Baile Felix, nu trebuie sa intri in Sanmartin ca sa ajungi in bai. Ai nostri conducatori baga banii in nimicuri si numai ei stiu ce fac cu banii. In Oradea sa vedeti gazon verde si bine intretinut, nu vezi un arbust uscat, pe cand la noi cred ca intentionat nu s-a udat ca sa fie inlocuiti peste tot. Acolo se castiga ca nimeni nu-i ia la rost.

  3. UnOm

    joi, 26.09.2024 at 14:57

    Atata timp cat exista soferi care nu respecta regulile de circulatie si nu merg prudent sau pietoni care traverseaza cu nasul in telefon, pe bicicleta sau fara sa se asigure vom avea accidente, morti si vieti distruse. Nu conteaza cate amenzi se dau, cate semafoare se infiinteaza, cate treceri de pietoni se amenajeaza… oamenii vor muri. Problema e la fiecare din noi nu la „partid”.

  4. Mircea

    joi, 26.09.2024 at 20:03

    Zilnic bat drumul asta catre lucru, semaforul nu merge de cand s-au inceput lucrarile de mobilitate a @@@@@. Tirurile vin puternic de la balastiera incarcate maxim plus cate unul care isi da drumul la vale ca la ski cu masina mică. Azi un batran maine un copil si tot asa. Bine ca ati luat semafoare smart si nu sunteti in stare sa le dati drumul

  5. Cometfire

    joi, 26.09.2024 at 20:07

    @AMan WRONG!! That man didn’t have his nose in a phone!! He was crossing LEGALLY & LAWFULLY. It is a very busy intersection that REQUIRES working traffic & pedestrian lights. It is 1st the fault of the truck driver. However, as you put it the „party” is ABSOLUTELY an accomplice in this tragedy!!!

  6. Nicu

    joi, 26.09.2024 at 21:25

    semafoare functionale din 10 în 10 metri, monitorizare video a traficului non stop, radare și amenzi pana când învață toată lumea sa circule civilizat. unii comentează pe internet ca înainte de lucrările de mobilitate ajungeau cu mașina oriunde în oraș în 10 minute. da, pentru ca circula ca descreieratii cu viteza.

    alo!!! administrație, lăsați asa-zisele evenimente culturale și faceți odata drumurile de centura și puneți la punct un sistem de transport exclusiv pentru elevi!!!

    faceți niște experimente, vedeți cati soferi dau prioritate pietonilor sau cati reduc viteza în apropierea trecerilor pentru pietoni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate