Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: ACCIDENT rutier în centrul orașului Alba Iulia. O femeie a ajuns la spital după o coliziune între două mașini

Publicat

20160817_152527 O femeie de 67 de ani a fost rănită într-un accident rutier petrecut miercuri după-amiaza în centrul oraşului Alba Iulia.

Două mașini au intrat în coliziune, pe strada Nicolae Bălcescu, la intrarea în parcarea din zona Electrica.

Este vorba despre două autoturisme marca Audi A4, unul înmatriculat în județul Alba și celălalt în București. Femeia rănită era pasageră în cea de-a doua mașină. Acesta a fost transportată la spital.

Potrivit IPJ Alba, una dintre maşini circula regulamentar dinspre sensul giratoriu (intersecţia cu Calea Moţilor) spre Gară, iar şoferul celeilalte a încercat să intre în parcare, moment în care s-a produs coliziunea.

La faţa locului a intervenit şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Alba.

UPDATE: IPJ Alba a transmis că accidentul s-a produs în jurul orei 15.10. L.A.S. (29 de ani) din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea unui viraj la stânga pentru a intra într-o parcare, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula din sens opus şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 67 de ani, din Alba Iulia, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax