Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Accident rutier între Galtiu și Coșlariu: Un autoturism a intrat într-o țeava de gaz și a avariat-o. Pompierii au păzit zona până la sosirea echipajelor E-on Gaz

Publicat

Un accident rutier s-a produs miercuri, în jurul orei 17.30, între localitățile Coșlariu și Galtiu. Un autoturism a intrat într-o țeava de gaz și a produs avarii.

Detașamentul de Pompieri Alba s-a deplasat la fața locului pentru supravegherea zonei, până la sosirea echipajelor de la E-on Gaz, care au oprit gazul pentru a remedia defecțiunea. La fața locului s-a deplasat prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneșer, dar și primarul comunei Sântimbru. În urma accidentului, niciun pasager nu a fost rănit, iar alimentarea cu gaz a fost reluată în jurul orei 20.30.

Din primele informații, o femeie de 32 de ani, T.E.V, din Sântimbru, nu a adaptat viteza la condițiile de mers, a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a părăsit partea carosabilă, intrând în țeava de gaz. Gazul a fost întrerupt în localitatea Coșlariu, timp de aproximativ 3 ore.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, şoferiţa este cercetată pentru distrugere din culpă. “La ora  17.30, poliţiştii Postul de Poliţie Sântimbru, au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că pe DJ 107B, la intrare în localitatea Coşlariu, s-a produs un eveniment rutier, în urma căruia a fost avariată o ţeavă de gaz.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasai la faţa locului, a rezultat că T.E.V., o femeie în vârstă de 32 de ani, din comuna Sântimbru, în timp ce conducea un autoturism  pe DJ 107 B, în direcţia Sîntimbru  – Coşlariu, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului şi a ieşit în afara carosabilului unde a intrat în coliziune cu o ţeavă de gaz, pe care a distrus-o.

La faţa locului au intervenit echipele specializate care au remediat avaria, astfel încât în jurul orei 20.40 a fost reluată alimentarea cu gaz a localităţii Coşlariu.

În urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Pe numele conducătoarei auto au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere din culpă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax