Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO| Accident rutier între Teiuș și Aiud: Un Opel s-a răsturnat după ce a intrat în depăşire fără să se asigure. Două persoane rănite.

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut vineri dimineaţa pe DN1, între Teiuș și Aiud.

Sunt implicate trei mașini și două persoane rănite.

UPDATE: Din primele informaţii este vorba despre două autoturisme, o Dacia Logan, un Opel și un camion. Două femei au fost rănite.

UPDATE 1: Camionul, înmatriculat în București a fost  depășit de o Dacia Logan de Timișoara. În fața TIR-ului un autoturism Opel înmatriculat în Cluj,  a intrat în depășire fără să se asigure că din spate venea Loganul și au intrat în coliziune. În urma accidentului, Opelul s-a răsturnat și două femei pasagere în autoturism au suferit leziuni ușoare, fiind transportate la spital.

UPDATE 2: Pe DN1, între Teiuș și Aiud traficul a fost reluat. Se circulă normal pe ambele sensuri de circulație

UPDATE 3:În afara orașului Teiuș, H.M., o femeie în vârstă de 61 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei manevre de depășire, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeaşi direcţie de un bărbat în vârstă de 58 de ani, din municipiul Arad şi care era deja în depăşirea autoturismului condus de femeie. După producerea coliziunii dintre cele două autoturisme, autoturismul condus de H.M a intrat în coliziune şi cu autovehiculul în a cărei depăşire se angajase. În urma accidentului şoferiţa imprudentă şi o femeie în vârstă de 56 de ani, pasageră în autoturismul condus de ea, au suferit leziuni corporale ușoare. Cercetările sunt continuate.

foto: Daniel BLOSS


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax