Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO| Accident rutier la ieşire din Teiuş: Două tiruri şi un autoturism au intrat în coliziune. Un pasager a fost rănit. Trafic îngreunat în zonă

Publicat

Luni, în jurul orei 16.40, un accident rutier s-a produs pe DN1, la ieşire din Teiuş. Au fost implicate două autotrenuri şi un autoturism.

În urma impactului, o persoană a fost rănită. Traficul este îngreunat în această zonă.

UPDATE: Din primele informaţii este vorba despre  două tiruri şi un autoturism care nu au respectat distanţa în mers, şi au intrat în coliziune faţă – spate. Persoana rănită primeşte îngrijiri medicale la faţa locului.

UPDATE1: Un tir înmatriculat în Braşov care tracta o semiremorcă, nu a păstrat distanţa de mers pe sensul Teiuș – Aiud și a intrat în coliziune cu un Renault Megan cu numere de Bucureşti, proiectând autoturismul într-un alt tir de Mureş, care se afla în faţă. Şoferiţa Megan-ului a suferit leziuni uşoare, fiind şi în stare de şoc.

„Luni, în jurul orei 16.52, pe strada Clujului din Teiuş, G.T., de 37 de ani, din Teiuş, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Teiuş – Aiud, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul, care era condus de D.C., de 54 de ani, din municipiul Bucureşti, a fost proiectat în remorca unei autoutilitare care circula în aceeaşi direcţie şi era condusă de un bărbat în vârstă de 30 de ani din Ungheni, judeţul Mureş.

În urma accidentului, şoferul autoturismului şi o femeie în vârstă de 58 de ani, din municipiul București, pasageră în autoturism, au suferit traumatisme ( de coloană, umăr şi abdominal) şi au fost transportaţi cu ambulanţa la spitalul din Alba Iulia”, a transmis IPJ Alba.

FOTO: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax