Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE (FOTO): Accident rutier la Oarda. Trei persoane au fost rănite în urma unei coliziuni între două mașini

Publicat

20150808_180734_resized Trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs sâmbătă seara, pe DN 1, în zona benzinăriei Petrom din cartierul Oarda. Potrivit IPJ Alba este vorba despre o coliziune între două mașini. Sensul de mers Sebeș – Alba Iulia a fost restricţionat timp de peste o oră şi jumătate. S-a circulat alternativ pe un sigur sens.

UPDATE: În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, un Opel Corsa înmatriculat în județul Sălaj și un Volkswagen Passat cu numere străine, posibil din Germania, după cum au precizat martori de la faţa locului.

Accidentul s-a produs între benzinăria Petrom și podul de peste râul Sebeș. Traficul este îngreunat, iar coloana de mașini se întinde pe câțiva kilometri pe sensul blocat și ajunge până în cartierul Partoș.

UPDATE 1: Circulația a fost reluată în jurul orei 19.10, potrivit IPJ Alba.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, un tânăr de 26 de ani, D.J.I., din județul Sălaj, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Corsa, în direcția Sebeș – Alba Iulia, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers şi a acroșat un autoturism Volkswagen Passat, înmatriculat în Germania, condus regulamentar de S.A.G., de 25 de ani, din orașul Ungheni, județul Mureș.

În urma impactului, J.G., de 63 de ani, domiciliat în Sebeș, pasager în autoturismul marca Opel Corsa a fost rănit ușor la cap.

S.M.A, în vârstă de 27 de ani, domiciliată în Harghita, pasageră pe scaunul dreapta față în autoturismul Volkswagen Passat, a fost rănită ușor.

UPDATE 3: Potrivit IPJ Alba, „la data de 8 august, la ora 17.08, D.J.I., de 26 de ani, din Cehu Silvaniei, judeţul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, din direcţia Sebeş – Alba Iulia, într-o curba la dreapta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Ungheni, judeţul Mureş.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Sebeş, pasager în primul autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare, iar o tânără în vârstă de 27 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a fost de asemenea rănită uşor.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax