Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ACCIDENT RUTIER la Teiuș: Tânăr de 22 de ani din Mihalț cu BMW-ul în șanț. Nu a adaptat viteza în depășire

Publicat

accident, masina sant Un accident rutier s-a produs sâmbătă noaptea, în jurul orei 1.20, pe DN1, în Teiuș. Șoferul unui BMW înmatriculat în Bistrița Năsăud nu a adaptat viteza la executarea manevrei de depășire și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului a intervenit un echipaj al poliției din Teiuș și un echipaj SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale șoferului și pasagerului din dreapta, un tânăr de 25 de ani.

Sâmbătă noaptea un accident rutier s-a produs în Teiuș, după ce șoferul unui BMW înmatriculat în Bistrița-Năsăud, P.D.C  (22 de ani), din Mihalț a vrut să depășească, dar nu a adaptat viteza și s-a răsturnat cu mașina pe partea stângă a carosabilului.

Pasagerul din dreapta, B.R.I de 25 de ani, tot din Mihalț și șoferul au fost accidentați ușor. La fața locului a intervenit și un echipaj SMURD Alba Iulia pentru acordarea îngrijirilor medicale.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, vineri noaptea, la ora 1.21, pe DN 1, în afara oraşului Teiuş, P.D.C., de 22 de ani, din comuna Mihalţ, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat într-o depăşire, împrejurare în care a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătorul auto şi un tânăr în vârstă de 25 de ani, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare. Cercetările sunt continuate.

FOTO: Daniel BLOSS

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax