Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident rutier mortal pe DN 7, între Sebeș și Orăștie. Un șofer a decedat după ce intrat cu mașina într-o autoutilitară

Publicat

Un accident rutier grav s-a produs joi după-amiaza, pe DN 7, între Sebeș și Orăștie. Un șofer din Hunedoara a decedat după ce a intrat cu mașina într-o autoutilitară, în timpul unei depășiri. 

Potrivit IPJ Hunedoara, accidentul s-a produs pe DN7, km 353+300, în zona localității Aurel Vlaicu, în jurul orei 14:15.

Un bărbat în vârstă de 67 ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism din direcția Sebeș – Orăștie, s-a angajat într-o depășire a unui autotren cu remorcă, fără a se asigura corespunzător și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară care circula din sensul opus.

Conducătorul în vârstă de 67 ani a decedat.

Traficul pe DN 7 a fost restricţionat temporar, pentru efectuarea cercetării la fața locului. În cauză a fost întocmit dosar penal.

foto: IPJ Hunedoara

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax