Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT rutier pe Autostrada A1, între Deva și Orăștie. O autocisternă s-a răsturnat, șoferul a ajuns la spital

Publicat

Un accident rutier s-a produs sâmbătă după-amiaza pe Autostrada A1, între Deva și Orăștie. În eveniment au fost implicate o autocisternă și un autoturism cu platformă. În urma accidentului, șoferul autocisternei a ajuns la spital. 

Potrivit ISU Hunedoara, pompierii Detașamentului Deva au fost solicitați să intervină la un accident rutier care a avut loc pe autostrada A1, km. 362, sens de mers Timișoara – Sibiu.

La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic.

În accident au fost implicate o autocisternă care transporta acid acetic (oțet) și un autoturism cu o platformă pe care era transportat un microbuz.

În urma evenimentului, conducătorul autocisternei a necesitat îngrijiri medicale și ulterior a fost transportat la UPU Deva pentru investigații suplimentare.

Cele patru persoane care se aflau în autoturism nu au fost rănite.

Pompierii militari au acționat pentru asigurarea măsurilor de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel situații și pentru sablarea carosabilului, întrucât au existat scurgeri de combustibil.

Circulația pe tronsonul Deva – Orăștie se desfășoară pe o singură bandă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax