Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT rutier pe Autostrada A1 Sebeș-Sibiu. O mașină oprită pe banda 1, lovită de un TIR. O femeie a ajuns la spital

Publicat

Un accident rutier s-a produs luni dumineața, pe Autostrada A1 Sibiu – Sebeș, în zona ieșirii spre Ocna Sibiului. O femeie a ajuns la spital după ce mașina în care se afla, în timp ce era oprită pe banda 1, a fost lovită de un TIR. 

Potrivit IPJ Sibiu, luni dimineața, polițiștii Biroului BPA A1 au intervenit la un accident rutier produs pe A1, km 251, în zona ieșirii spre Ocna Sibiului, pe sensul Sibiu – Sebeș.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un ansamblu TIR, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Vâlcea a intrat în coliziune cu un autoturism, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, era oprit pe banda 1, proiectându-l în parapetul marginal.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei autoturismului, o sibiancă în vârstă de 32 de ani, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În zonă se circulă îngreunat.

Potrivit ISU Sibiu, pompierii au fost solicitați sa intervină pe A1, sensul de mers Sibiu – Seneș, la un accident rutier.

La fața locului au fost mobilizate două echipajul SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere.

Forțele sosite la fața locului au acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 32 de ani, conștientă. Aceasta a fost transportată la spital cu un traumatism cranio-cerebral acut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax