Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Accident rutier pe Autostrada A1, Sibiu-Sebeș: Trei mașini implicate. Trafic blocat pe o bandă, coloană mare de autoturisme

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut duminică, 2 iulie, după-amiază, pe Autostrada A1, Sibiu Sebeș. 

Mai exact, accidentul s-a produs în zona din apropierea ieșirii din tunelul de pe autostradă. 

Din primele informații, în accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme, dintre care una cu numere roșii de Alba.

Potrivit IPJ Sibiu, trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune fată – spate pe A1, la km 278, pe sensul de mers Sibiu – Deva.

Dn primele verificări stabilindu-se că accidentul s-ar fi produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo-rutiere.

Banda I este blocată, traficul se desfășoară pe banda a II-a. O persoană a suferit vătămări corporale, fiind transportă la Spital, conștientă.

De asemenea, ISU Sibiu a intervenit de urgență pe A1 sensul de mers către Sebeș, la un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule.

La fața locului au fost mobilizate trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Două persoane au rămas blocate în unul din autoturisme, ele fiind extrase în siguranță de pompieri, și evaluate medical, fiind conștiente.

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu conștient cu un traumatism la coloană.

Potrivit InfoTrafic Politia Romana, din jurul orei 16.00, pe A1 Sibiu – Deva, traficul era în creștere pe sensul de mers către Sibiu, fiind formată o coloană de autovehicule de aproximativ 1 kilometru în zona localității Săcel, județul Sibiu (zona viaduct-tunel).

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate