Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Accident rutier grav pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia. Un bărbat a murit după ce a intrat cu scuterul într-un TIR

Publicat

Un bărbat a fost transportat de urgență la spital după ce a intrat cu motoscuterul într-un TIR staţionat. Accidentul s-a petrecut, duminică în jurul orei 18.00, pe Bulevardul „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în dreptul Colegiului Național „Horea Cloșca și Crișan”.

Din primele informații, motoscuteristul a pierdut controlul vehiculului și a intrat într-un TIR staţionat. În urma impactului, bărbatul a fost rănit la picior și a fost transportat  de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Potrivit martorilor, bărbatul are în jur de 40 de ani.

UPDATE: Bărbatul a decedat la spital. O.D.P, de 46 de ani, din Alba Iulia, a fost transportat în comă la spital, prezentând leziuni toracice. A fost operat de urgenţă însă nu a supravieţuit intervenţiei chirurgicale. Potrivit concluziilor cercetărilor de la locul accidentului, bărbatul care circula pe moped ar fi încercat să întoarcă, în timp ce circula pe Bulevardul 1 Decembrie dinspre Bulevardul Încoronării şi nu a observat TIR-ul staţionat. Acesta nu ar fi avut permis de conducere şi s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, „la data de 1.12.2013, ora 18.12, pe B-dul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, O.D.P., de 46 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un moped pe B-dul 1 Decembrie 1918, dinspre bulevardul Încoronării, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu semiremorca unui tir parcat în mod regulamentar. În urma accidentului, mopedistul a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia, unde ulterior a decedat. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că O.D.P. nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Cercetările sunt continuate”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. Raul Baaaa

    duminică, 01.12.2013 at 22:09

    Saracu TIR 🙁 .. pe unde sa mai circulam cu masinile daca cei cu 2 roti sunt pericol public, se arunca in tine …fac telepatie cu fieru cred :))

  2. petronela

    luni, 02.12.2013 at 02:06

    Dc esti atat de inteligent si deschizi ochi se vede clar ca tirul e parcat pa banda de circulatie. Eu ca conducator auto si cu durerea in suflet ca miam pierdut tatal din canuza unui conducator putin profesionist care nu face diferenta dintre o parcare si o banda de circulatie. Dc cunosti bine d4umul poti sa faci diferenta care e cand un vehicul venind din curba virajul de a nu te baga in tir e foarte mica.
    Acest barbat cum ii spui tu pericol public e tatal meu si ar trebui sa ai putin suflet si mai bine sa iti pastrezi comentariile pt tine

    • Anonim

      luni, 02.12.2013 at 13:38

      Sincer condoleante .. dar ce zici de faptul ca nu poseda perims de conducere si era sub influenta alcoolului ? si totusi, acel TIR e destul de mare incat sa il vezi din orice parte ai veni … Si avand in vedere la ciruclatia care era acolo, poate acel TIR a fost obligat sa stationeze acolo din cauza restrictiilor de circulatie din zona 😉

    • Andrei

      luni, 02.12.2013 at 16:30

      Nu mai vorbi prosti. Du-te si mai invata si tu gramatica limbii romane. TIR-ul era parcat regulamentar. Barbatul de pe scuter nu avea permis de conducere pentru nici o categorie si era si sub influenta alcool-ului. Si imi pare rau pentru tatal tau. Asa ca fi mai atenta in trafic. Doamne fereste, poti fi tu urmatoarea daca nu circuli cu atentie sporita.

  3. anonim

    luni, 02.12.2013 at 18:47

    Condoleante,dar din declaratiile soferului de TIR a fost oprit de Politie pt.ca nu era deschisa circulatia, si stationa de circa 10,15 min.iar vizibilitatea era foarte buna de la stilpi si totodata camionul era cu banda reflectorizanta la spate de jur-imprejur asa ca nu mai exagerati cu comentariile

  4. Gabriela

    marți, 03.12.2013 at 14:34

    NU stiu ce rost mai au comentariile cind un suflet de om nu mai este,va face placere sa suparati si pe cei indoliati si apropo acel pericol public era tata,sot ,unchi,bunic un suflet de om care merita sa il lasati in pace sa se odihneasca,nu faceti altceva decit sa raniti familia,.

  5. Prieten

    vineri, 20.12.2013 at 00:51

    Sa il odihneasca Dumnezeu in pace , era un om bun , un suflet bun , sicere condoleante familiei , si sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine de necazul asta .

  6. Pingback: Tragediile de pe şoselele din Alba din 2013: 146 de accidente grave. Până la mijlocul lunii decembrie, 27 de oameni şi-au pierdut viaţa | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax