Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | Accident rutier pe DJ 107 C lângă Alba Iulia: Şofer rănit după ce a intrat cu maşina într-un parapet

Publicat

Un accident rutier s-a produs vineri, în jurul amiezii, pe DJ 107 C, drumul spre Drâmbar, în zona fabricii „Supremia”. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un parapet de pe marginea drumului, părăsind partea carosabilă.

La faţa locului a intervenit şi un echipaj SMURD, pentru scoaterea bărbatului din caroseria maşinii. Acesta era conştient şi a fost transportat la spital.

UPDATE: Maşina implicată în accident este o Dacia Logan albastră, înmatriculată în Alba. Din primele informaţii, şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat cu maşina într-un parapet de pe marginea drumului.

UPDATE1: La volanul maşinii se afla M.I. (58 de ani) din Alba Iulia, un bărbat care a suferit leziuni şi a rămas internat la secţia chirurgie de la Spitalul Judeţean Alba. Diagnosticul a fost traumatism cranio-facial, plagă contuză fronto-parietală stânga şi hematom epicranian.

foto: Cătălin Crăciun


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax