Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: Accident rutier pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Un bărbat a ajuns la spital

Publicat

YouTube video

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier petrecut luni dimineața, în jurul orei 10.20, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, în accident au fost implicate trei autovehicule. Traficul în zonă a fost oprit timp de aproximativ o oră și jumătate.

UPDATE 2: Traficul rutier a fost reluat în jurul orei 11:45. Un bărbat, rănit în urma accidentului, a fost transportat la spital.

accident soseaua de centura

UPDATE: În accident au fost implicate un TIR şi două autoutilitare.

UPDATE IPJ ALBA:

Un bărbat de 48 de ani, din Câmpia Turzii, județul Cluj, în timp ce conducea o autoutilitară în direcția Teiuș – Sebeș, nu a păstrat o distanta suficienta fata de o autoutilitara condusa de un barbat de 42 de ani, din Sibiu, intrand in coliziune cu aceasta.

În urma impactului, cea de-a doua autoutilitară a fost proiectatată într-o alta, aflată în față, condusă de un bărbat de 61 de ani, din Alba Iulia. În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Lunca Mureșului, jud. Alba, pasager în ultimul autovehicul, a suferit leziuni ușoare.

Cei 3 conducatori auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a anunțat IPJ Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax