Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | Accident rutier pe strada Macului din Alba Iulia: Șoferul unei Skoda Fabia de Caraș -Severin a lovit în plin un Rover cu numere de Anglia

Publicat

Uaccident alba iulia n accident rutier s-a produs marți după-masa, în jurul orei 15.00, la intersecția dintre străzile Mușețelului cu Macului. Două autoturisme s-au ciocnit după ce, șoferul unei Skoda Fabia înmatriculată în județul Caraș – Severin  nu a oprit la STOP și a intrat în plin într-un Rover cu numere de Anglia, care circula regulamentar pe strada Macului.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliție pentru a verifica modul în care s-a produs accidentul. Din primele informații, șoferii s-au înțeles pe cale amiabilă.

Accidentul s-a produs pe domeniul public, astfel că oricine care trecea prin zonă în acel moment putea să facă poze. Dar autorii accidentului au manifestat ostilitate față de fotograful Ziarului Alba24, care își făcea datoria, pe domeniul public. Șoferul Skodei împreună cu unul dintre pasagerii mașinii au devenit recalcitranți și au spus că îi vor sparge aparatul de fotografiat, dacă nu pleacă de acolo.

Marți după-masa, în jurul orei 15.00 un accident rutier fără victime s-a produs la intersecția dintre străzile Mușețelului cu Macului. Un șofer care conducea o Skoda Fabia cu numere de Caraș – Severin nu a oprit la STOP, când a ieșit de pe strada Mușețelului și s-a „proptit” într-un Rover care circula pe strada Macului.

Un echipaj al IPJ Alba a fost solicitat să intervină la fața locului, iar în cele din urmă cei doi șoferi s-au înțeles pe cale amiabilă.

La locul accidentului, mai exact pe domeniul public,  a fost și fotograful Ziarului Alba24, care în timp ce își făcea datoria a avut parte de un comportament recalcitrant din partea șoferului vinovat.

Foto: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Garcea

    miercuri, 24.12.2014 at 09:04

    Acest ”soferas” de pe skoda ce a luat permisul pe giste si rate dupa ce nu a acordat prioritate face pe nebunul , ar trebuii luat permisul si trimis la reexaminare , sa invete sa circule regulamentar boul !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax