Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT rutier provocat de un tânăr din Alba, pe DN 14, în Sibiu. O mașină s-a răsturnat, o persoană a ajuns la spital

Publicat

Un șofer de 21 de ani din județul Alba a provocat duminică un accident de circulație pe DN 14, între localitățile Copșa Mică și Târnava din județul Sibiu. Din primele informații, se pare că acesta ar fi lovit cu mașina două autoturisme, dintre care unul s-a răsturnat. 

Polițiștii rutieri din Sibiu au intervenit duminică, în jurul orei 17:20, la un accident de circulație produs pe DN 14, km. 48+100m, la ieșire din localitatea Târnava spre Copșa Mică. Este vorba despre o coliziune între trei autoturisme, unul dintre acestea răsturnându-se în afara părții carosabile.

Traficul în zona accidentului a fost blocat temporar.

Potrivit ISU Sibiu, un echipaj SMURD a intervenit de urgență la un accident rutier la ieșire din localitatea Târnava.

În accident au fost implicate trei autovehicule și cinci persoane.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui tânăr în vârstă de 23 de ani care va fi transportat la CPU Mediaș cu traumatism lombar și escoriații la nivelul membrilor superioare.

UPDATE: Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Alba, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, apoi a intrat în coliziune succesiv cu două autoturisme conduse din sens opus, primul de către un sibian în vârstă de 54 de ani, al doilea de către o sibiancă în vârstă de 23 de ani.

În urma impactului, autoturismul condus de către sibianul în vârstă de 54 de ani s-a răsturnat în afara drumului.

Coliziunea a dus la rănirea ușoară a pasagerului din autoturismul răsturnat, un tânăr în vârstă de 23 de ani, tot din Sibiu.

Traficul se desfășoară alternativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax