Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Accidentul de joi seara de la Aiud, provocat de un șofer cu alcoolemie de 1,15

Publicat

accident aiud noaptea

Accidentul de joi seara de la Aiud a fost provocat de un șofer care avea alcoolemie de 1,15. Două persoane au fost rănite și transportate la spital.

Vezi FOTO: ACCIDENT rutier la Aiud. Persoane rănite după ce două mașini s-au lovit

Potrivit IPJ Alba, joi, 13 iunie, în jurul orei 22.00, pe  strada Cuza Vodă din Aiud, un bărbat de 59 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea unui viraj spre stânga, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din Aiud, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, șoferul vinovat de producerea lui și un bărbat de 43 de ani, din Aiud, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare, fără să rămână internați în spital.

Cu ocazia testării celor doi conducători auto, cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că cel vinovat de producerea accidentului era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 1,15 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax