Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Acoperișul pieței agroalimentare din Aiud, avariat de vântul puternic. Piața urmează să intre în curând în reabilitare

Publicat

Vântul puternic de joi a provocat avarii la o parte din acoperișul pieței agroalimentare „Dr. Constantin Hagea” din municipiul Aiud, au transmis vineri dimineața reprezentanții Primăriei. Potrivit acestora, activitatea comercianților va continua o perioadă în condițiile curente, întrucât structura de rezistență a construcției nu a fost afectată.

Reprezentanții administrației locale au transmis că săptămâna viitoare va fi semnat contractul pentru execuția lucrărilor de reabilitare a pieței.

Durata execuției lucrărilor este de maximum 18 luni.

„Împreună cu Biroul Administrația Pieței vom identifica cea mai bună soluție pentru relocarea comercianților pe perioada desfășurării lucrărilor. Noua locație va fi comunicată în timp util”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax