Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Acţiune a Poliţiei la Alba Iulia şi localităţi arondate. Sute de maşini şi persoane verificate

Publicat

actiune, politia

Sute de persoane şi autovehicule au fost verificate de poliţişti, la Alba Iulia şi localităţi rurale arondate, luni, în cadrul unei acţiuni cu efective mărite, organizate de IPJ Alba, pentru creşterea gradului de siguranţă publică şi prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi  contravențiilor.

Au fost legitimate 293 de persoane, verificate 241 de autovehicule şi 34 de societăţi comerciale şi au fost identificate 8 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni. A fost luată măsura reţinerii faţă de o persoană, transmite IPJ Alba.

Citeşte şi Conflict, din gelozie, la Alba Iulia. Un tânăr din Întregalde a fost REŢINUT de Poliţie, pentru lovire

La acţiune au participat, în total, 59 de poliţişti de ordine publică, rutieră, şi investigaţii criminale, care au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

 

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat 8 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de furt,  înşelăciune, distrugere şi lovire.

Citeşte şi A încasat 2000 de lei de la un albaiulian, după anunţ fals pe internet. Dosar penal pentru un tânăr din Buzău

Citeşte şi Bărbat din Bucureşti, cercetat penal la Alba Iulia. A furat bunuri dintr-un apartament închiriat

Totodată, au fost constatate 208 abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 45.315 lei, din care 21 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică, 178 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

La acţiune au participat poliţişti de la Serviciul de Ordine Publică – IPJ Alba, Poliţia Municipiului Alba Iulia şi Secţiile de Poliţie Rurală Galda de Jos şi Vinţu de Jos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax