Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Acțiune a polițiștilor din Alba pentru depistarea șoferilor aflați sub influența alcoolului sau a drogurilor. Sancțiuni

Publicat

Peste 260 de conducători auto au fost testați de polițiștii rutieri din Alba, în cadrul unei acțiuni care a vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența alcoolului sau a drogurilor. Polițiștii au constatat 86 de abateri de natură contravențională.

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 octombrie 2021, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acțiune care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere și depistarea conducătorilor auto care pun în pericol siguranța traficului rutier și conduc autovehicule fiind sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

Polițiștii de la rutieră, sprijiniți de cei de ordine publică au acționat în filtre rutiere și au oprit, pentru control, 265 de conducători auto. În urma testărilor, pentru 2 dintre aceștia au rezultat valori pozitive în ceea ce privește consumul de alcool.

În total, polițiștii au constatat 86 de abateri de natură contravențională, au reținut două permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Conducătorii auto au fost informați în legătură cu noile prevederi legale privind circulația persoanelor și regulile pe care trebuie să le respecte, pentru a-și proteja sănătatea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax