Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba. Amenzi de peste 79.000 de lei și 12 permise de conducere reținute

Publicat

Polițiștii și jandarmii din Alba au continuat acțiunile pentru combaterea faptelor de natură penală și prevenirea incidentelor. Vineri și sâmbătă, oamenii legii au aplicat amenzi de peste 79.000 de lei și au reținut 12 permise de conducere. 

Potrivit IPJ Alba, în perioada 19-20 ianuarie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 938 de persoane și au fost verificate 580 de autovehicule.

Au fost constatate 330 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice și la cele privind liniștea și ordinea publică, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 79.137 lei.

Au fost efectuate 173 de testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, au fost reținute 12 permise de conducere, retrase 10 certificate de înmatriculare și au fost constatate 18 infracțiuni.

Conducătorii auto au fost conștientizați în legătură cu riscurile reprezentate de conducerea autovehiculelor sub influența alcoolului sau a drogurilor și au fost informați în legătură cu modificările legislative care se referă la faptul că persoanele care conducând fără drept, sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, provoacă accidente rutiere, soldate cu decesul vreunei persoane, vor fi condamnate cu executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax