Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Acțiune a voluntarilor Rotary la Alba Mall pentru ajutorarea elevilor defavorizați. Cum se pot implica activ albaiulienii

collage

Publicat

Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis şi Clubul Rotary Alba Iulia desfășoară în aceste zile o acțiune, menită să ajute la achiziționarea rechizitelor școlare pentru elevii defavorizați din județul Alba, dar și din România.

Voluntarii celor două cluburi invită copiii şi părinţii ca, în perioada 9 – 11 septembrie 2019, să se alăture proiectului „ SUSŢINE EDUCAŢIA”, venind la magazinul CTC Store din Alba Mall pentru a coperta manualele şi caietele pentru noul an şcolar.

rotary

 

Astfel, pentru fiecare produs copertat  veţi contribui activ ca, o parte din elevii din Alba Iulia aflaţi în nevoie, să întâmpine noul an şcolar fără grija banilor pentru achiziţionarea  rechizitelor şcolare.

rotary

În perioada 9-11 septembrie 2019, membrii cluburilor Rotary, Rotaract şi Interact din Alba Iulia vor ajuta la copertarea manualelor şcolare, în spaţiile special amenajate din cadrul CTC Store.

 La fiecare manual copertat, 1RON din preţul serviciului, va fi utilizat pentru achiziţionarea de rechizite şcolare pentru copiii din familii defavorizate, identificaţi de fiecare club rotarian.

rotary

 Proiectul „ SUSŢINE EDUCAŢIA” iniţiat de ROTARY CLUB ALBA IULIA CIVITAS SOLIS este un proiect rotarian naţional, ce se desfăşoară anul acesta în perioada 9-11 septembrie 2019, în mai multe oraşe din întreaga ţară – Bucureşti, Cluj-Napoca, Arad, Resita şi Alba Iulia, având ca obiectiv ajutarea copiilor care au nevoie de susţinere materială pentru a merge la şcoală, prin  donarea de rechizite şcolare pentru aceştia .

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate