Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Acţiune de amploare a IPJ Alba. Amenzi de peste 200.000 de lei, 24 permise reţinute şi 30 de infracţiuni economice

Publicat

actiune politia politist rutiera Poliţiştii din Alba au continuat, în weekend, seria acţiunilor de amploare pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice. În perioada 17 – 19 iulie, peste 450 de poliţişti din judeţul Alba au acţionat suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Oamenii legii au dat amenzi de peste 200.000 de lei, au făcut peste o sută de controale în pieţe, târguri şi alte locaţii, au reţinut 24 de permis de conducere şi au descoperit 30 de infracţiuni economice.

În cadrul acestei acţiuni, au fost efectuate 142 de controale în pieţe, târguri şi alte locaţii de interes operativ şi au fost verificate 152 de societăţi comerciale, în scopul combaterii evaziunii fiscale, a comerţului ilicit şi a contrabandei cu produse accizabile.

Poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe principalele artere rutiere, pentru fluidizarea circulaţiei precum şi pentru prevenire accidentelor rutiere şi sancţionarea abaterilor comise de conducătorii auto.

În urma acestei acţiuni au fost constatate 49 de infracţiuni, din care 30 de natură economico – financiară, 11 la regimul circulaţiei rutiere, 5 de natură judiciară şi 3 de altă natură.

De asemenea, au fost aplicate 913 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 214.339 lei, din care din care 108 la legea pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 52 privind activitatea de comercializare a bunurilor, 713 privind circulaţia pe drumurile publice şi 40 la alte acte normative şi au fost confiscate bunuri în valoare de 7.952 lei precum şi suma de 2.790 lei.

Totodată, au fost reţinute 24 de permise de conducere, din care 5 pentru consum de alcool şi au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax