Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Acţiune de amploare a Poliţiei la Aiud. Amenzi de peste 18.000 de lei şi permise reţinute

Publicat

actiune politia rutiera

Poliţiştii din Aiud au dat amenzi de peste 18.000 de lei şi au reţinut şase permise de conducere, în cadrul unei acţiuni de amploare organizate joi. Au verificat, în trafic, peste 100 de maşini.

Potrivit IPJ Alba, joi, Poliţia Municipiului Aiud şi Secţia 3 Poliţie Rurală Aiud au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Aiud precum şi în localităţile rurale arondate, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

actiune politia rutiera  

Polițiștii din Aiud au fost sprijiniţi de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş precum şi de poliţişti ai Serviciului Rutier din IPJ Alba.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost constatate 14 infracțiuni, din care 4 în flagrant şi 90 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 18.125 lei.

actiune politia rutiera

Dintre contravenţiile constatate, 88 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost legitimate 124 de persoane, controlate 106 autovehicule şi două obiective asigurate cu pază.

actiune politia rutiera

Pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, au fost reţinute 6 permise de conducere, din care 5 pentru conducere sub influenţa alcoolului şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax